Hej

Anelise Severinsen her

Jeg hjælper soloselvstændige og SMV’er med at skabe synlighed, relationer og salg igennem online markedsføring.

 

Brændstoffet er en stærk strategisk tæft, brugbar ekspertviden og en glødende interesse for at forstå din forretning.

 

Sammen går vi direkte efter at opnå resultater, som du ønsker dig.

Jeg har flere års professionel erfaring med strategisk online markedsføring og forretningsudvikling 

Jeg etablerede i 2013 en detailvirksomhed med babyprodukter i Brasilien. I dag drives den via egen webshop og via de sociale medier. 

Siden 2014 har jeg hjulpet virksomheder med at få succes i online-junglen – fra strategi til implementering. 

Min egen rejse til at være synlig, personlig og autentisk har inspireret mig til at hjælpe mine kunder med en større transformation end “bare” markedsføring og forretningsoptimering.

Fra Maersk til Viborg

Jeg er uddannet Cand. Merc. i Business Performance Management fra Aarhus Universitet og har en bachelor i International handel fra Brasilien, der sammen med en baggrund som Sourcing Manager hos Maersk, Strategic Purchaser hos Vestas og Category Manager hos Grundfos, har optimeret mit øje for effektivitet og strategi i flere år.

Jeg er derfor meget opmærksom på, at det du lærer hos mig, let og hurtigt skal kunne omsættes til praktiske værktøjer i din virksomhed.

Jeg har selv gået den vej, som jeg underviser i, og jeg har skabt gode resultater sammen med de kunder, der tør investere tid og penge samt arbejde seriøst med at skabe en relevant og personlig markedsføring.

Jeg har samlet alt det bedste, som jeg har lært af tidligere mentorer, bøger, kurser, jobs i de store organisationer, undervisning i online markedsføring hos Erhvervsakademi Dania og min første virksomhed i Brasilien.

Jeg tror på…

Jeg tror på, at vi allesammen har et højere formål. Jeg tror på, at vi kan trives og blomstre ved at følge vores drømme og sætte de rammer, som afspejler vores ambitioner og formål.

Succes for mig er, når mine kunder når deres forretningsmæssige og personlige mål.

Min egen transformation fra at mangle selvtillid til at være selvsikker, stolt og dynamisk har hjulpet mig med at kunne tilbyde en række kurser og forløb.

Jeg er en 37-årig dansk-brasiliansk mom-preneur. Min familie har inspireret mig til at sige farvel til en prestigefyldt karriere for at følge mine drømme: At være min egen chef. At lave det, som jeg brænder for. At have mere tid med min familie.

Jeg brænder for at formidle min viden. Jeg elsker at undervise mine klienter og kunder i, hvordan de skaber en forretning, som de kan leve af.

Tre sjove facts om mig:

❊ Jeg taler meget med min cockerspaniel,


❊ Jeg har mere end 60 planter derhjemme (alle levende),


❊ Jeg elsker at bage kager og lave desserter – har overvejet at melde mig til Den Store Bagedyst (måske næste år).

Pin It on Pinterest