Synlighed: Jeg skulle først lære at være synlig

– inden jeg kunne hjælpe mine kunder, at skabe synlighed via en digital strategi

 

I rigtig lang tid kæmpede jeg med min egen synlighed ?

Hele mit liv måtte jeg ikke være for synlig, outshine min mor… jeg måtte for eksempel ikke grine højt – for min mor syntes min latter var grim. Jeg måtte ikke fylde meget i min barndom. Jeg måtte kun fylde, for at vise andre min mor havde opdraget den perfekte datter.

Jeg voksede op med en hård opdragelse, hvor både den fysisk og psykisk vold var en del af min hverdag. Jeg skulle helst “pynte”, smile og nikke til det min mor sagde. Hver gang jeg forsøgt at have min egen mening, eller protestere (som et hvert barn gøre ind i mellem) kom jeg i ballade.

Jeg måtte ikke være for synlig og være mig selv

Denne opdragelse fuldte mig hele livet, og præget mit selvværd (eller mangel på samme).

Du skal ikke misforstå mig, jeg elsker min mor (trods vores skrøbeligt forhold). Dette indlæg er ikke skrevet så hun skal have det dårligt. Det er hellere ikke for at du skal have ondt af mig. Jeg har altid være en sprudlende glad lille hoppebold, som inden i kæmpede meget med selvværd og selvtillid.

Det var især svært at starte min egen virksomhed, fordi jeg havde noget jeg skulle bearbejde.

For blot 2 år siden tanker som:

“Tør jeg virkelig skrive og fortælle hvad jeg mener over for potentielle kunder???”
– var tit noget, der fyldt i hovedet.

Her i Danmark hørt jeg tit følgende sætninger:

“Du kommer aldrig til at tale dansk!”

eller

“Din joberfaring fra Brasilien betyder ingenting for de danske virksomheder. Du kommer ikke til at få et godt job her!”

og endda

“Du kan ikke drive en forretning og kun arbejde 25 timer om ugen – det er uholdbart!”

 

Min Breakthrough

Sidste uge kom jeg altså på den regionale nyhedskanal for at fortælle min historie. Jeg fortalte om at vokse op i et andet land, den evig jagt efter de bedste jobs (som jeg altid fik) og den beslutning, der ændret mit liv: at være selvstændig.

Det var en spændende og mega grænseoverskridende oplevelse. Men et bevis til dig, der læser med: hvis jeg kan skabe synlighed til at drive en forretning, kom i medierne og få mange kunder – det kan du også!

Tune in på TVMidtVests “Ugens gæst”  (klik “play” herunder), se Margit Vendelbjerg og jeg i en afslappende snak omkring stress, om at turde, om at forlade prestigefyldt jobs og at være selvstændig. ?

<iframe src="https://cdnapisec.kaltura.com/p/1953371/sp/195337100/embedIframeJs/uiconf_id/32080481/partner_id/1953371?iframeembed=true&playerId=videoplayer-id-2&entry_id=0_no9ng8ts&flashvars[streamerType]=auto" width="640" height="360" allowfullscreen webkitallowfullscreen mozAllowFullScreen allow="autoplay; fullscreen; encrypted-media" frameborder="0"></iframe>

Tør du, at gøre det der skal til for at få succes med din forretning?? ?

Tag den første step mod synlighed (helt gratis), ansøg en gratis afklarende samtale lige her.

Kh
Anelise
– brasiliansk spræl med dansk grundighed

Pin It on Pinterest

Share This

Del

Del denne artikel med dine venner!