Ansøg om en gratis “Take-off på den digitale-rampe” session

Under denne 45 min. GRATIS session, bliver du afklaret iforhold til din forretning, dine mål og dine resultater, ligesom jeg vil vise dig de muligheder der er foran dig, hvis du tør tage et skridt frem og gå fra status quo til at tiltrække flere kunder.

Inden du bliver inviteret til en samtale, vil jeg gerne kende dine udfordringer for at vurdere om jeg kan hjælpe dig med at få klarhed over det, der står i vejen for din succes. Jeg videregiver ikke dine oplysninger til nogen, og det er kun mig, der har adgang til dem.

Jeg glæder mig til at støtte dig i det første step imod online succes.

Hvad omsætter du for i din virksomhed pr. måned?

Hvor mange penge bruger du på markedsføring pr. måned?

Hvilke kanaler bruger du i din markedsføring?

Hvor sælger du henne?

På en skala fra 1-10, hvor klar er du på at opnå resultater og komme ud over rampen med din virksomhed? (1=lavest, 10= højest)

Hvor kender du mig fra?

10 + 11 =

Pin It on Pinterest