Dream-Plan-Achieve Masterclass

Om 4 fire måneder ser din forretning helt anderledes ud, end den gør i dag.

✔︎ Kunderne kommer af sig selv.
✔︎ Du tjener sandsynligvis flere penge.
✔︎ Du er meget mere synlig overfor dine rigtige målgrupper.
✔︎ Du føler dig mere effektiv, afklaret, målrettet, fri og dynamisk i dit arbejde.  

Lyder det for godt til at være sandt?
– Det er det heldigvis ikke. Når man har den rigtige opskrift, er det et realistisk scenarie.

Hvis jeg kan, kan du helt sikkert også. Jeg ser nemlig gang på gang, hvordan kursister på Dream-Plan-Achieve rykker fremad og skaber personlige og forretningsmæssige resultater, som de hidtil kun har drømt om. 

Succes kommer dog ikke af sig selv. Det kræver, at du er klar til at gøre en indsats og arbejde med dig selv og din forretning. Det kræver, at du er klar til at overskride grænser og springe ud i noget nyt.

 • Online Markedsføring
 • Forretningsudvikling
 • Forstærket professionelle selvtillid
 • Personlig Branding

Du lærer at skabe resultater

På Dream-Plan-Achieve Masterclass arbejder vi intensivt og målrettet med nye, tekniske og personlige redskaber til online markedsføring, salg og personlig branding.

Du kommer til at lægge strategier, planlægge og udføre. Du får helt styr på Facebook, og du finder ud af, hvordan du producerer værdifuldt indhold, der tiltrækker lige præcis din målgruppe. Du lærer simpelthen at skabe målbare resultater og markedsføre dig selv og din forretning målrettet og effektivt. – Så du kan bruge tid og energi på det, som du brænder allermest for – nemlig dine kerneopgaver.

Det bedste er, at du bliver sat i gang allerede på dag ét. Der er sparring og professionel vejledning hele vejen, hvor resten af gruppen og jeg hepper på dig! 

***Lige en ting, inden du læser videre: Meget af undervisningen foregår online. Det betyder, at du kan følge med fra din skærm derhjemme eller på dit kontor. Du bliver desuden inviteret på retreat på et lækkert kursussted med fuld forplejning og overnatning, hvor vi tager arbejdshandskerne på og arbejder intensivt i to hele dage.***

Lidt om mere dig…
For måske kender du det ALT for godt:

 • Du oplever, at din virksomhed har et uudnyttet potentiale i forhold til branding på online platforme og ønsker en professionel tilstedeværelse på nettet.

 • Du drømmer om at hjælpe flere kunder – uden at du behøver at bruge utallige timer på at finde netop den metode, der gør din forretning mere synlig og attraktiv.

 • Du vil gerne arbejde mere med det, du elsker at lave (og er kanon god til) samtidig med, at du øger din omsætning.

Forløbet er målrettet til dig, der er:

 • Selvstændig og arbejder med mennesker (f.eks. personlig-/ eller erhvervscoaching, psykologi, fysioterapi, pædagogik, businessmentor, sundhed, ernæringsvejledning, revision, rådgivning…)

og/eller

 • Sælger viden eller dine produkter online og gerne vil gerne lære at tiltrække flere kunder via personlig markedsføring.

Du oplever nok også (sæt selv flueben):

 • Jeg arbejder for meget og tjener for lidt.
 • Jeg vil gerne hjælpe flere mennesker, uden skulle arbejde dobbelt så meget.
 • Jeg er frustreret over, at det ikke lykkes at tiltrække kunder via sociale medier
 • Jeg forstår ikke, hvorfor ingen køber, når jeg sender e-mail eller poster opslag.
 • Jeg ved ikke, hvad jeg skal poste på mine online profiler.
 • Der er ingen eller kun få besøg min hjemmeside. Og du kender sikkert denne tanke: ”Jeg er bange for ikke at være god nok!”

Du har muligvis:

 • Svært ved at komme i gang.
 • Brugt mange timer på at følge eksperter, som har forskellige meninger, om hvad du skal/bør gøre for at skabe synlighed for din forretning
 • Stadigvæk ikke overblik over, hvad du kan gøre online for at skabe resultater.

 

Hvordan ville det være…

At gøre din online tilstedeværelse så tydelig, at du inspirerer din målgruppe til at vælge lige præcis dig?

At skabe den forretning, som du altid har drømt om.

At kunne leve af at lave det, du elsker og samtidig have tid til at prioritere andre ting i livet. Din hobby. Din familie.

At være synlig og kunne tiltrække kunder – blot ved at være dig selv?

Hvad får du ud af Dream-Plan-Achieve Masterclass?

I løbet af få måneder kan du ændre din positionering, så din målgruppe vælger at følge dig og blive inspireret af dig. De vælger dig, fordi du ved at følge min opskrift bliver synlig som en spændende og fagligt kompetente person, du er. 

 • Du bliver skarp og målrettet i din markedsføring og opnår nye færdigheder indenfor teknik, salg, PR, branding og markedsføring.
 • Du øger indtjeningen i din virksomhed. 
 • Du bliver guidet til at skabe din egen, stærke online identitet og rustet til at tiltrække de rigtige kunder (dem, der giver dig energi) på en nem og overskuelig måde.
 • Endelig får du redskaber og kompetencer til at sætte den største del af din markedsføringsaktiviteter på autopilot.

Husk: Du begynder at skabe forandring allerede fra dag ét!

Koncentreret arbejdsdage

Individuel sparring

Fællesskab

Viden, strategi & taktik

Sådan fungerer dette forløb – online & live workshops + retreat

Gennem fire måneder på en modulopbygget uddannelse skaber du klarhed over din egen forretning og sætter fingeren på de områder, der trænger til “gødning”.

Gennem videoundervisning, workshops (foregår live og online) og kursusdage (der er én overnatning på et kursussted inkluderet i forløbet) lærer du at identificere og forstå dine styrker, så du bruger hele den person, du er, i din branding.

Du lærer taktikker og strategier der virker for dig, så du tiltrækker flere kunder, tjener flere penge og har mere frihed.

Forløbet giver dig en online platform, som er skræddersyet til dig og din virksomhed. Du får viden og værktøjer og sætter det hele sammen til en enkel og realistisk online-strategi, så du bagefter kan fortsætte dit arbejde på et væsentligt højere niveau.

Jeg støtter, guider og hjælper dig, mens du opbygger dit online fundament. Det betyder, at du aldrig er alene, hvis teknikken driller, eller du bliver udfordret undervejs. På den måde når du trygt og sikkert i mål med de tiltag, som du sætter i gang.

Sæt i gang – allerede fra dag ét!
Du bliver sat i gang allerede på dag ét. Efter tilmelding får du adgang til en medlemsside med videoer og materialer, som du skal begynde at arbejde med. Dette er for at give dig maksimalt udbytte af den tid, som vi har sammen.

Er du klar til at sætte kursen og skabe resultater sammen med mig?

Læs meget mere om retreats, priser og de forskellige moduler her.

Vil du lige se, hvad de tidligere kursister siger om forløbet?
Mød nogle af dem her:

Luuna (ToFeelAmazing)

”Anelise har hjulpet mig til at omsætte for mere på to dage, end jeg har omsat for de første SYV måneder i min virksomhed! Det har været en god investering for mig. Investeringen har allerede tjent sig rigeligt ind og sikret, at jeg er på den vej, som jeg gerne vil være.

Jeg kan på det varmeste anbefale Anelise, hun er på pletten når der er brug for support og er klar med opmuntring når der er nødvendigt – hun er der til at fejre resultaterne, når de viser sig.”

Ann (Kramm – Jura for dig)

“Jeg har fået vendt mit mindset i forhold til, hvordan jeg skal tænke markedsføring. Men det aller fedeste er, at jeg før synes markedsføring var virkelig træls! Nu er det faktisk blevet lidt spændende og der går lidt sport i, hvordan jeg kan følge resultaterne af min markedsføring.
De 3 bedste ting har været:
konkret viden om, hvordan man skal gribe markedsføring an

Afklaring omkring mit fundament

Netværk af andre soloselvstændige
Jeg kan se, at mine Facebookopslag når længere ud, og jeg får nu kunder via mine opslag. 

Jeg har været rigtig glad for forløbet, og jeg har lært nogle skønne mennesker at kende.”

Troels (Midtjysk Regnskab)

“Jeg var skeptisk, inden jeg meldte mig til forløbet. Jeg må sige, at denne skepsis ret hurtigt blev gjort til skamme. Det har været en fantastisk oplevelse – specielt med gruppen, som har givet megen inspiration til ens eget arbejde. Det fedeste er, at jeg har fået en strategi for min onlinemarkedsføring. Samtidig har jeg fået en viden/kendskab til de værktøjer, som kan/skal bruges for at gennemføre strategien.
De tre bedste ting har været: 

dynamikken i gruppen

at arbejde med min egen plan i mit eget tempo

vekselvirkningen mellem “hjemmearbejde” og live events
Det har været et rigtigt godt forløb, som har givet en masse.”

Christina (Klinik Bendix)

“Som nystartet selvstændig er det en jungle at finde den rette løsning til online markedsføring.

Jeg havde prøvet lidt af hvert uden det store resultat, men så var jeg med på et webinar af Anelises hvor hun talte om det Personlige Brand. Det var lidt provokerende at se, at hun fik fri kl. 14.00 næsten alle dage, og stadig havde en meget succesrig forretning kørende. Det var et upoleret indblik helt ned i maskinrummet i virksomheden, og bagefter tænkte jeg: 

‘Hvis hun kan, så kan jeg også’ og meldte mig på Mentorforløbet. Det har jeg ikke fortrudt.

Med støtte fra Anelise er det trygt at erkende de svagheder, som jeg har, og hun er god til at se, hvordan jeg kan udnytte mine styrker i mit Personlige Brand.

Jeg arbejder fortsat med at turde gøre det. Jeg tror aldrig det bliver en vanesag, men for hver optagelse, er jeg jo en tand mere erfaren.

Hvis du gør dig mange overvejelser om, hvorvidt Anelises program er noget for dig, så spørg dig selv, om du også tør “grave hunden” frem og se på den.

Det vil gøre dig stærkere. Men det kræver, at du vil arbejde med dine egne forhindringer.”

Pin It on Pinterest